SKI’E GODT | JANUAR 6, 2023 | DORTE VORSHOLT  

Inspirations blogindlæg med “Ski’e godt”

Hej med jer! 😊

Jeg vil i dag vise inspiration med et af de nye stempelsæt fra Love2stamps seneste udgivelse og et af de tidligere baggrundsstempler.

Motiver:

Jeg har brugt stempel pakkerne ”Ski’e godt” og ”Vinterlandskab baggrund”.

Jeg har stemplet motiverne på hvidt karton egnet til at stemple på. Jeg har brugt akryl klods og Memento sværte, sort til at stemple motiverne med.

Jeg har farvelagt motiverne med COPICS

Farvekombinationer:

Grønne Træer i baggrunden, Copics: YG68 – YG17 – YG03 / Stammer: E35

Stor træstamme: Copics: E37 – E35 – E33 – E11

Bjerge :Copics C5 – C3 – C1 – C0 / BG10 – BG01 – B00

Ski: Copics E37 – E35 – E33,

Skistave: C5 – C3 – C1 – C0

Baggrund:

En hvid kortbase, L2S´ lækre papirer fra adventspakke-kalenderen 2022 med de blå diagonale striber er blevet skåret ud med L2S´ regtangulære inside & outside stitched dies og limet på kortbasen.

Jeg har brugt L2S´ inside & outside stitched cirkel dies til at skære baggrunden ud og til at lave rammen om shakerdelen. Jeg har sat en acetate “rude” i kortet med dobbeltklæbende tape, og har givet både ruden og baggrunden en omgang med powder tool, så shakerfyldet ikke bliver statisk.

Jeg har brugt L2S´ foamtape i str. 3 mm. tykt og 1,2 cm i bredden, og har hævet baggrunden med det farvelagte motiv op fra kortbasen.

Kortet samles:

Shaker delen er sat oven på kortbasen med foamtape. Jeg har limet L2S´ cleardrops på kanten af shakerruden. Til sidst er ski og skistave livet på shakerdelen.

Kreative knus fra @Dortevorsholt

Materialeliste: