SNOW MUCH FUN | JANUAR 8, 2023 | MOT BUNHA  

Inspirations blogindlæg med “Sne skal der til”

I dette blogindlæg ville jeg vise jer et 3D pop-upkort. Jeg har farvelagt en del Copic “scene-kort” på det sidste, så jeg havde brug for at lave et “scene-kort” uden at lave en hel scene. Samtidig har jeg farvelagt en del kort, hvor jeg har brugt farven blå, derfor havde jeg lyst til at lave et kort i lyserødt. Dette er blevet resultatet og jeg er vild med det 😊

Motiver:

Til dette kort har jeg brugt den nye stempel pakke “Sne skal der til” fra den nyeste udgivelse, ”Snow much fun” som er fra 3. adventspakke fra adventskalenderen 2022 og “Lad det sne” stempel pakken fra en tidligere udgivelse.

Jeg har stemplet kaniner og juletræer med sort Memento sværte og derefter brugt Copics til at farvelægge dem med. Så har jeg klippet bakker i frihånd i hvidt karton og farvet dem med Distress Oxide.

Derudover har jeg også brugt Gelly Roll pen i farven hvid, til at male lidt sne på juletræerne med.

Copics kombinationer:

Kanin 1: E18 – E17 – E15 – E13 – E11 – R39 – R29 – R27 – R24 – R22 – R21 – R20 – B60 – B00 – B000 – B0000 – 0.

Kanin 2: E18 – E17 – E15 – E13 – E11 – R22 – R21 – R20 – V17 – V15 – V12 – V01 – B60 – B00 – B000 – B0000 – 0.

Juletræ: G99 – YG99 – YG97 – YG95 – YG93

Snebold: B60 – B00 – B000 – B0000 – 0.

Distress Oxide farverne, som jeg har brugt til bakkerne er: “Tumbled glass” og “Spun sugar” og jeg har brugt Love2stamps blending børster til at sværte med.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg brugt et stykke hvidt karton i A6 og farvet det ved at bruge Distress Oxide i “Shaded Lillac”, “Dried Marigold”, “Spun Sugar”, “Worn Lipstick” og Distress Ink i “Picket Fence”. Så har jeg brugt hvid Posca pen og tegnet lidt sne med lidt “bling bling” (stjerner og prikker), som jeg kalder det.

Så har jeg brugt lyserødt designpapir, som er fra 3. adventspakke fra adventskalenderen 2022. Det passer perfekt til baggrunden. Papiret måler 14,8 x 16,5 cm. På det lange led tager du et falseben og falser 1 cm. 3 gange fra højre og venstre side. Det næste trin er op til dig, om du vil bruge dies eller hobbyknive og lineal. Jeg har brugt en lineal til at måle 1,5 cm fra hver side af den inderste falselinje, tegnet en firkant og brugt hobbykniven til at måle og skære firkanten ud. Fra inderste falselinje folder du en trappe fold eller bakke/dal. Kært barn har mange navn, men herunder kan du se på billedet, hvad det er jeg mener.

Jeg har også stemplet snefnug motiv i øverste højre og venstre hjørnet i det firkantede vindue, jeg har skåret ud.

Tekster:

Teksten jeg har brugt her er fra stempel pakken “Snow much fun”, som er fra 4. adventpakke fra adventskalenderen 2022. Her er det “Nocturne” Versafine Clair sværte jeg har brugt.

Kort samles:

For at samle kortet, starter jeg med at lime de 2 bakker helt forrest på vinduet, som jeg har klippet ud også limer jeg A6 baggrunden med Distress Oxide på den sidste bakke (her kan man også lime den på dalen, hvis man vil have lidt mere 3D effekt). På billedet herunder kan du se, hvad det er jeg mener. Derefter er det bare at placere de farvelagte motiver, hvor man har lyst. Efter det limer jeg den sidste “dal” på og limer den på en hvid kortbase. Til sidst bruger jeg Nuvo Aqua Shimmer Glitter Gloss på sneen og baggrunden, for at give kortet lidt ekstra detaljer.

Jeg håber, at dette blogindlæg har givet jer lidt inspiration og tusind tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Mot @motsverden

Materialeliste: