SØDESTE AUGUST 23, 2022 | MOT BUNHA 

Inspirations blogindlæg med ”Sødeste”

I dette blogindlæg ville jeg vise jer et kort, som er lidt anderledes. Det er nemlig en folde kort, som jeg faktisk synes er en mega fed og ret lette at lave når man lige har fundet teknikken. Det er så fantastisk at opdage nye måde at folde kort på, som er let at lave men ligner en million.

Motiver:

Her har jeg brugt den søde bi sammen med en af mine absolut yndlings stempler “Du er hele verden”, og honning mønsteret er dies fra Juni clubpakke 2022.

Jeg har stemplet motiverne med sort memento. Som selvfølgelige holder til jeg kan farve med mine copics.

Copic farvekombinationer:

Bien: YR27 – YR24 – Y19 – Y18 – Y15 – Y13 – C10 – C8 – C6 – RV25 – RV14 – R43

Roser: YR27 – YR24 – Y19- Y18 – Y15 – Y13 – YG07 – YG05 – YG01

Honning krukke: E37 – E35 – E33 – E31 – Y19 – Y15 – YR24 – YR27

Efter jeg har farvet dem, så klipper jeg dem med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

På dien som jeg har skåret ud, har jeg limet den sammen og med honning mønsteret, har jeg givet glossy accent i midten af de seks kanter.

Jeg har også brugt en hvid gelly roll til små prikker og stjerner detaljer på krukken, som jeg bruger som en signature, på næsten alle mine kort.

Baggrund:

Til basen af kortet har jeg brugt en karton som måler 12 x 9 1/2 inch og jeg har brugt design papir fra blokken “Tell the bees” fra Craft Consortium.

Herunder kan i se billedet af en skabelon af selve kort basen. Jeg er ikke så god til lave et skabelon, så hvis i ikke kan forstå, hvad der står eller hvad enden det kan være. Er i meget velkommen til at skrive en besked til mig, så skal jeg nok svare. Men ellers kan i være helt sikker på, at jeg kommer til at lave en facebooks live med dette kort.

Jeg har også brugt enamel dots til dette kort, for det giver bare det ekstra detalje.

Enamel dots: Glitter mix 33.

Tekster:

Her har jeg med vilje ikke sæt en tekst på kortet, for jeg elsker at have nogle kort i gemmeren, som jeg lige hurtigt kan finde frem og put hvilket som helst tekster på som nu passer til de begivenheder jeg skal til.

Kort samles:

Kort samles ved man limer designe papir på, og her bestemmer man selvfølgelig selv om hvor og hvordan man nu gerne ville have det til at se ud. Der er ingen regler som sådan. På min har jeg både limer design papir udenpå og indeni kortet. Så har jeg lime honning mønster og roser på i midten af kortet, sådan at overlapper hinanden, for så når du åbner kort og har den stående eller åbnet, holder den lidt på det hele. Så har jeg puttet dots lidt forskellige steder, som i kan se. Honning krukken har jeg sat nede i højre hjørne.

Jeg håber, at dette blogindlæg har givet jer lidt inspiration og tusind tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Mot @Motsverden

Materialeliste: