BUBBLE GUM MARTS 2, 2021 | CAMILLA HILT

Bubble gum inspirations blogindlæg

Jeg vil vise jer et meget pink kort, hvor jeg har brugt to af Love2stamps produkter. Det ene er stencilen Splat, og den anden er stempelpakken Bubble gum.

Motiver:

Jeg stempler mine motiver med Versafine Clair i sort på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med zig tusser. Jeg stempler munden med boblen og den runde bubble gum pakke. Jeg valgte at bruge det runde bubble gum motiv, da der er et lille splat motiv på, som passer godt til formen på stencilen.

Jeg farvelægger motiverne med tone i tone teknikken.

På læberne lægger jeg en skygge med 24, og blender ind over med 22. Tænderne får lidt skygge med 73, som blendes ud med blender pennen 999. Den store boble farver jeg med 200 tæt på munden og langs kanten, og blender så med vand, til farven er helt sart.

Kanten af Bubble gum pakken farver jeg med 27 som skygge, og blender med 26. Midten af pakken får en skygge med 25, og blender med 26.

Zig farvekombinationer:

Læber: 24-22

Tænder: 73

Boble: 200

Bubble gum: 27-25-26

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og efterlader en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg akvarel papir, da jeg vil lave noget splat på den.

Jeg laver en rektangel med min skære maskine, der er lidt mindre end min kort base. Min kort base er en a6.

Jeg bruger den stencil der hedder “Splat” fra Love2stamp. Den kan godt minde om en boble der er sprunget. Jeg sætter stencilen midt på kortet, og sværter med Distress ink picked rapsberry (oxide kan også bruges). Når det er tørt sprøjter jeg noget Mica Spray på (fra Ranger) i farven bubblegum pink. For at det ikke løber, tørrer jeg med min Heat gun. Mica sprayen giver en fin pink farver over det hele, der glinser når jeg vipper kortet.

Til sidst stempler jeg min tekst på med Versafine Clair i sort.

Tekster:

Den engelske tekst jeg har valgt fra stempelpakken, gør at kortet ikke skal bruges til et bestemt formål. Og det passer godt sammen med den afslappethed motiverne signalere.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort. Jeg har brugt to forskellige tykkelser 3d puder, et alternativ kan være bruge et dobbelt lag 3d puder oven på hinanden . Bubble gum pakken er sat på med “de tynde” 3d puder, så den er hævet lidt op fra kortet. Munden er sat på med de “tykke” 3d puder, så den er hævet over bubble gum pakken. Det giver en god effekt at sætte motiverne i forskellige højter.

Til sidst sættes kortet på kort basen. Det sættes så kort basen giver en fin hvid ramme rundt om.

Designteam @

Kreative hilsener fra Camilla @HILT_HOBBY

Materialeliste:

2 kommentarer til “BUBBLE GUM MARTS 2, 2021 | CAMILLA HILT”

  1. Tak for farverne..
    Skønt kort – så mangler der bare lidt “gloss” på læberne – eller er det matte in ? – nej. det er godt som det er 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *