BUBBLE GUM AUGUST 21, 2020 | ANNA OLIVERA

Bubble gum inspirations blogindlæg

I dette blogindlæg, vil jeg vise et inspirationskort, hvor jeg har brugt den nye Bubble gum stempel pakke.

Ideen til denne pakke kom til mig en dag, hvor jeg brainstormede og skulle finde nye ideer, som ikke er på det danske marked endnu.

Her fik jeg så ideen til Bubble gum pakken, for det var der jo ikke noget af derude. Jeg kender selv en del til Bubble gum og elskede det især som barn. Derudover køber min datter på 11 år også en del tyggegummi og kan aldrig nøjes med et stykke i munden ad gangen 🤣

Så det at skulle tegne og designe disse illustrationer skulle da helt klart have et forsøg.

Motiver:

Jeg stempler de motiver, som jeg vil bruge til mit kort, her vil jeg munden, de små tyggegummi stykker, pakken og rullen.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, og klipper motivet ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. 

Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

MUND: R39 (SKETCH) – R29 – R17, GRØN TYGGEGUMMI OG BOBBEL: YG03 – YG21 (SKETCH) – YG01 (SKETCH), TYGGEGUMMI PAKKER: R85 – R81 – RV32 (SKETCH) – YG03 – YG01

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid og standser det ud med en rektangel die.

Så tager jeg en Inside & outside stitched circle die (jeg har her brugt en fra My Favortie Things, men der findes også en fra Love2stamp på webshoppen) og skære to cirkler ud. Nu er der to cirkel huller i min baggrund med mønster rundt i kanten.

Jeg standser også en rektangel ud i et stykke lysegrønt karton. Dette stykke skal være under baggrunden med de to cirkel huller, således at man kan se det grønne i hullerne.

Tekster:

Jeg udvælger to tekster, som jeg ønsker på mit kort. Jeg har her valgt “Tillyke” teksten fra “Tillykke 1” stempel pakken og “Chewing” teksten fra “Bubble gum” stempel pakken.

Til bagsiden af kortet har jeg brugt et stempel fra “Handmade” stempel pakken.

Jeg stempler teksterne på selve baggrunden med de to cirkel huller, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, under baggrunden bruger jeg 3D puder, så cirkel hullerne syner af mere og så motiverne kan komme ned i hullerne, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Tak fordi, at I læste med.
Det er noget tid siden at der har været blogindlæg, så jeg håber at I synes om indlægget og kan bruge det 😊

Kreative hilsner fra @Aocreativity

Materialeliste:

2 kommentarer til “BUBBLE GUM AUGUST 21, 2020 | ANNA OLIVERA”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *