SMØRREBRØD AUGUST 22, 2020 | ANNA OLIVERA

Smørrebrød inspirations blogindlæg

Hej med jer! 😊

Jeg vil i indlægget her vise jer lidt inspiration til Smørrebrød stempel pakken.

Jeg er selv helt vild med det og elsker at det er så dansk!

Jeg fik netop ideen til disse illustrationer, da jeg skulle finde på noget jeg selv elsker og så skulle det jo være dansk, så det blev disse to smørrebrødsmadder.

Meningen er så at der senere vil komme flere smørrebrødsmadder lidt ligesom isene jeg har tegnet, som man kan samle og sammensætte som man ønsker.

Motiver:

Jeg stempler motiverne fra pakken, her er det begge smørrebrødsmadder jeg vil bruge.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, og klipper motivet ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. 

Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

RUGBRØD: E25 – E23 (SKETCH) – E13 (SKETCH), TOMAT: R24 (SKETCH) – R14 – R05, AGURK: G05 – G14 – YG06 – YG11, SALAT: YG25 (SKETCH) – YG03 – YG01 (SKETCH), FISK: YR27 (SKETCH) – YR24 (SKETCH) – YR23, CITRON: Y08 – Y06 – Y02, REMOULADE: Y38 – Y17 – Y15, MAYONAISE: W00 (SKETCH) – W0,  ÆG: Y38 – Y17 – Y15

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid og standser det ud med en rektangel die.

Jeg vil nu bruge folie til min baggrund sammen med Distress Oxide, derfor starter jeg med at tage Splash Leaves Layered stencil fra Love2stamp, og tager så det første lag.

Dette lag sværter jeg med Distress Oxide farverne Twisted Citron og Mowed Lawn for at kunne blande disse to farver uden at der kommer for meget af den ene farve bruger jeg den allermindste Blending Brush fra min pakke med 10 stk. i fra Love2stamp.

Når jeg har sværtet færdigt, tager jeg 2. Lag stencil henover og nu ligger jeg så Transfer Gel DUO henover (dette er gel som kan bruges til foil uden brug af varme, men ved brug af kun en standsemaskine som feks. Big Shot eller Gemini). Når jeg har lagt et lag gel på, lader jeg projektet tørre i ca. 4-5 timer, det skal tørre helt klart op.

Efter ca. 5 timer udvælger jeg en foil, som jeg ligger henover baggrunden og min gel jeg har lagt på. Derefter kører jeg den igennem min standsemaskine 2-3 gange sammen med et ekstra stykke karton, for at være mere sikker på, at resultatet bliver fint.

Når det er gjort, piller jeg resten af folien forsigtigt af baggrunden og kan nu se resultatet. Jeg elsker Layered stencils og har valgt at designe flere af disse, da jeg synes man har mange flere muligheder og man kan skabe flere detaljer. Derudover har vi Love2stamp de første i Danmark, som har lavet sådanne stencils og det er vi selvfølgelig glade for, da vi syntes at det manglede.

Tekster:

Jeg har valgt at bruge to tekster fra stempel pakken, her er det “Hygge” og “Uden mad og drikke”.

Til bagsiden af kortet har jeg brugt et stempel fra “Handmade” stempel pakken.

Jeg stempler teksterne på to rektangler, som jeg har standset ud i Neenah karton, den ene tekst stempler jeg med VersaFine i sort og den anden tekst har jeg udvalgt en grøn Distress Oxide sværte til. baggrunden med de to cirkel huller, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden. Motiverne og de to tekster sætter jeg på med 3D puder.

Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Designteam @Aocreativity
Designteam @Aocreativity

Jeg håber, at indlægget har været inspirerende 😊
I må alle have en god weekend.

Kreative hilsner fra @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *