FORÅR I LUFTEN SEPTEMBER 20, 2020 | TINA BLICHFELDT

Forår i luften inspirations blogindlæg

Hej med jer!

Jeg har glædet mig til at lave mit 1. inspirations blogindlæg til jer, og jeg har valgt at bruge et af mine yndlingsstempler, tulipanen fra det smukke stempelsæt “Forår i luften”.

Tulipaner ser vi om foråret men farvelagt i smukke douce efterårsfarver, synes jeg sagtens, man kan bruge stempelsættet på andre årstider også.

Motiver:

Tulipanmotivet har jeg stemplet med sort Memento stempelsværte på hvid Neenah karton. Jeg bruger altid min Misti eller Stamping Buddy, når jeg stempler, så jeg er sikker på at få et flot og skarpt motiv.

Tulipanerne er farvelagt med COPICS. Jeg har valgt støvede og dæmpede farver i både de røde og grønne toner for at understrege efterårsstemningen.

COPICS Farvekombinationer:

TULIPANER: R81 – R83 – R56 – R89

BLADE: YG 91 – YG93 – YG95 – G99

Baggrund:

Kortbasen er kvistkarton, skåret ud i 11 x 28 cm, falset på 14 cm, sådan at kortet bukket måler 11 x 14 cm. Jeg har standset cirklen til tulipanen ud i Neenah karton med en rund die og lavet en udstandsning til med en større cirkeldie i cremefarvet karton og sprayet denne med Nuvo Sparkle Spray. Doily’en under tulipanen er sprayet med samme spray.

Baggrunden bag tulipanerne er sværtet med Distress Inks med mine uundværlige blending brushes.

Tekster:

Teksterne på kortet er fra tekstpakken “Tillykke”, hvor både teksten “Ønsker dig en god fødselsdag” og “Tillykke med dagen” indeni kortet er fra.

På dette kort har jeg valgt at stemple direkte på selve kortet. Jeg har brugt Memento Cappucino Truffle stempelsværte, som er meget mørkebrun men ikke helt sort, hvilket jeg synes fungerer godt til kvistkarton.

Jeg har igen brugt min stamping pad, så jeg er helt sikker på, mit stempel bliver fint og skarpt. Indeni kortet har jeg skåret et stykke tykkere kopipair til og stemplet en hilsen men sørget for, at der er rigeligt skriveplads på nederste del af kortet.

Kortet samles:

Mit kort skal nu samles, og jeg bruger næsten altid vådlim, oftest bogbinderlim eller Tombow.

Tulipanmotivet er løftet lidt med 3D-puder for at fremhæve motivet.

Jeg bruger tit bånd på mine kort for lige at give det et ekstra feminint touch, og her har jeg brugt et smalt lys sandfarvet silkebånd, som jeg har lavet en dobbeltsløjfe med. For at runde kortet af og visuelt samle det, har jeg sat små sten på i øverste venstre og nederste højre hjørne.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra

Tina @tinabkchristiansen

Materialeliste:

4 kommentarer til “FORÅR I LUFTEN SEPTEMBER 20, 2020 | TINA BLICHFELDT”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *