KAGE HVER DAG SEPTEMBER 23, 2020 | ANNA OLIVERA

Kage hver dag inspirations blogindlæg

I dag har jeg valgt at lave et blogindlæg med den meget populære “Kage hver dag” stempel pakke. Ideen til illustrationerne i pakken, kom som så mange andre af mine illustrationer, fordi jeg tænkte over det skulle være dansk. Danske kager og de skulle være lækre samt genkendelige for alle derude. Sådan kom Kaj kagerne og de lækre træstammer til, og de er blevet et hit! 😊 Tak fordi, at I har taget så godt imod denne stempel pakke.

Motiver:

Jeg stempler først romkugle motivet en enkelt gang og derefter stempler jeg to træstammer.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, klipper dem ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

TRÆSTAMMER: E79 – E29 – E59 – E41 – E40, ROMKUGLER: E79 – E29 – E59 – RV34 – R83 (SKETCH) – RV32 (SKETCH)

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die.

Derefter tager jeg Love2stamp “Circles & hearts” stencil og ligger henover kartonet.

Jeg udvælger Distress Oxides farver, som jeg synes passer til, det bliver to farver “Peacock Feathers” og “Wilted Violet”.

Jeg sværter med mine Blending Brushes, som også kan købes her på webshoppen.

Tekster:

Jeg udvælger tekster, som jeg ønsker på mit kort. Jeg har her valgt “Spis i dag – slankekur i morgen” fra “Kage hver dag” stempel pakken og så vælger jeg ”Tillykke” fra “Til dig” A6 stempel pakken.

Jeg stempler dem på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Designteam @Aocreativity

Kreative hilsener fra @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *