HAVE A DRINK MARTS 16, 2021 CAMILLA HILT

Have a drink inspirations blogindlæg

Stempelpakken “Have a drink” skriger på farver. Jeg har lavet et kort med en baggrund, der for en til at tænke på sol, sommer og hygge på terrassen eller altanen.

Motiver:

Jeg stempler med Versafine Clair i sort, på akvarel papir. Det gør jeg fordi zig tusser er akvarel tusser. Jeg har brugt blender pennen, 999, til at blende med.

Zig farvekombinationer:

Mojito: 44-40 (bladene i glasset), 40-41 (bladene oven på glasset), 41-45-53 (lime skive), 53 (mojito), 50 (sugerør), 91 (glas)

Martini: 67 (tandstik), 22-43-46 (oliven), 46 (martini), 91-46 (glas)

Baggrund:

Til baggrunden bruger bruger jeg også akvarel papir, som er standset ud i en rektangel med en die. Der er en rektankel die med mønster på webshoppen. Jeg bruger en grøn og en gul oxide der passer godt sammen, til at sværte baggrunden (lucky clover og scattered straw).

Jeg lægger en masse gul oxide langs toppen, og grøn oxide langs bunden af kortet. Forsigtigt blender jeg med runde bevægelser, den gule og grønne mod hinanden, for til sidst at blende farverne sammen på midten. Farven er kraftigst i bund og top, og blendet lysere ind mod midten.

Da oxiden er helt tør, kan jeg tilsætte lidt splat. Jeg har nogle bøtter med akryl maling blandet op med vand (ca. halvt af hver i bøtten). Her har jeg brugt hvid, sølv og guld. Jeg dypper en smal rund pensel i den første farve. Jeg slår/banker den forsigtigt ned mod min pegefinger, så farven strinter ned på papiret. Derefter tørrer jeg med min Heat gun, og fortsætter med næste farve. Jeg tørrer min splat helt inden næste farve, for at undgå at farverne blandes, hvis de rammer hinanden. Det sviner lidt, så jeg splatter i en papirspose hvor den ene brede side er klippet halvejs ned.( Man kan også købe en splatter boks, den kan bestilles via mail til Love2stamp).

Tekster:

Jeg har brugt tekststempler fra pakken. De er stemplet med Versafin Clair i sort. Jeg har brugt min Stamp Buddy så jeg kan stemple flere gange oven i hinanden. Jeg lader sværten tørre imellem at jeg stempler, for at få det til at binde bedre de steder hvor jeg rammer akryl malingen.

Kortet samles:

Nu er alt klart til at kortet kan samles. Mine drinks har jeg sat på med 3d puder, så de løftes lidt fra kortet.

Kortet sættes på et stykke sort karton, som har samme størrelse som min kort base (a6). Den sorte kant får farverne til at stå mere skarpt. Derefter sætter jeg det på kort basen. Jeg bruger dobbeltklæbende tape til at sætte kortet fast.

Kreative hilsener fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

2 kommentarer til “HAVE A DRINK MARTS 16, 2021 CAMILLA HILT”

  1. Annika Pedersen

    Rigtigt lækkert kort.
    Tak for kombiere… har ikke rørt mine zig meget længe men sådan et kort frister da lidt… 🙂

    1. Tak for din ros. Er glad for at du kunne blive inspireret til at tage dine zig ud af gemmeren 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *