KALENDERLÅGE 7: MAGGIES JULEHILSEN DECEMBER 7, 2020 | CAMILLA HILT

I dag d. 7. december, åbner vi kalenderlåge 7.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Camilla.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2020, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 500,- i konkurrence-opslaget her på vores Facebook hovedside.

Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspirations, vi åbner en ny kalenderlåge med inspiration hver dag. 

Maggies julehilsen inspirations blogindlæg

Hejsa.

Jeg vil i dag vise jer et lidt enkelt kort, som er sammensat af flere stempel pakker. Det som den ene pakke mangler, kan man finde i en anden.

Jeg har brugt følgende stempel pakker: Maggies julehilsen, Have a drink og Juletid.

Motiver:

Jeg stempler Maggie med Versafine Clair (sort) på akvarel papir. Jeg bruger min stamping buddy til at stemple med, da jeg med den kan stemple flere gange samme sted hvis det bliver nødvendigt.

Jeg bruger Versafine Clair og akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet.

Zig farvekombinationer:

Maggie: 71-91-65-60-61-24-22

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg også brugt akvarel papir, da jeg skal bruge Distress oxide hvor jeg strinter med vand på. Akvarel papiret kan bedre holde til, at der bliver leget meget med vand.

Jeg standser mit baggrunds papir ud med en rektangel die. På webshoppen er der en rektangel die med mønster langs kanten, som kan bruges. Jeg har brugt den størrelse, der er lidt mindre end en a6.

Jeg sætter washi på skrå henover kortet to steder, så jeg får indrammet et felt. Det skal lukke godt til, for at få en skarp overgang med oxiden. Jeg dækker ekstra med papir, der hvor jeg vil bevare den hvide base.

I det indrammede felt sværter jeg med min børste med Distress oxide “candied apple.” Ud mod siderne af kort kanten, blender jeg med Distress oxide “festive berries.” Overgangen imellem de to røde toner, blendes sammen med børsten. Andre rød kan også bruges.

Når oxiden er tør, dypper jeg en tynd pensel i vand, og slår den let mod min finger. Små dråber ligger nu på den røde oxide. Jeg ligger et stykke køkkenrulle over, så noget af vandet suges op. Derefter tørrer jeg med min Heat gun. Herefter dypper jeg min pensel i fortyndet akvarel maling i hvid, og slår penslen mod min finger. De hvide dråber der nu er på mit røde felt, tørres med Heat gun. Her bruger jeg ikke køkkenrulle, da malingen skal ligge som små dråber på kortet. Jeg gentager processen med en fortyndet guld akryl maling. (Blandings forholdet til den fortyndet akryl maling, er ca 50/50. Det kommer an på hvor meget farve pigment der er i akryl malingen)

Når det hele er tørt, hiver jeg min washi af, og frem kommer en fin skarp kant imellem det hvide og røde.

Tekster:

Jeg har brugt Lov2stamps “julehilsen” die med skygge, men kun brugt tekst dien derfra. Jeg har standset den ud i sort karton og guld glimmer karton.

Jeg har valgt to tekst stempler, eller ord, “&” fra “Have a drink” og “knus” fra tekst stempel pakken “Juletid”.

Kortet samles:

Nu hvor alle dele er klar, kan kortet samles. Maggie limer jeg på med lim, og sætter hende i venstre side henover det røde felt. Her kan Nuvo lim fint bruges. Den har en fin tynd påførrings tut, der gør det nemt at fordele limen. Den kan findes på Webshoppen. Ved at bruge lim, er det nemmere at flytte lidt på Maggie, så hun bliver placeret som jeg vil have det.

Julehilsen udstandsningerne limes sammen lidt forskudt, så den sorte er nederst, og dermed fungerer som en lille fin skygge. Derefter limes det på kortet lidt på skrå, så det følger den skrå linje i det røde felt.

I nederste højre hjørner stempler jeg de to valgte ord med Versafine Clair.

Kortet sættes nu på min kort base (a6). Kort basen er i hvid karton, samme hvide tone som akvarel papiret. Det giver et mere fint og enkelt kort, og er mere blødt at se på.

Teksten på kortet som jeg har valgt at strikke sammen “julehilsen & knus”, er vist noget vi alle trænger til i denne Corona tid.

God krea jul fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

2 kommentarer til “KALENDERLÅGE 7: MAGGIES JULEHILSEN DECEMBER 7, 2020 | CAMILLA HILT”

  1. Annette Sejer Ravn

    Hvor er det et fint kort og noget jeg virkelig kan lære af.
    ❤️ Siger jeg som er helt ny i denne verden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *