KALENDERLÅGE 8: GNOME SWEET GNOME DECEMBER 8, 2020 | TINA BLICHFELDT

I dag d. 8. december, åbner vi kalenderlåge 8.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Tina.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2020, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 500,- i konkurrence-opslaget her på vores Facebook hovedside.

Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspirations, vi åbner en ny kalenderlåge med inspiration hver dag. 

Gnome Sweet Gnome Inspirations Blogindlæg

Hej med jer.

Denne gang vil jeg vise jer tags/gavemærker lavet med de søde små nisser fra Love2Stamp. Størrelsen på nisserne er helt perfekte til mindre tags eller kort.

Motiv:

Jeg har stemplet med de søde små gnomes – eller nisser på dansk 😊 Med stempelsættet “Gnomes Sweet Gnomes” får du 3 separate søde nisser og ikke mindre end 3 tekster (1 på engelsk og 2 på dansk), så der er mange muligheder med sættet.

Jeg har som altid stemplet med Memento Tuxedo Black på Neenah papir, som jeg synes er det bedste karton at farvelægge på med alkoholtusser.

Farvelægning:

Der blev efter en live med præsentation af nye Love2Stamp stempler fornylig spurgt til, om vi nogengange farvelægger med Twin Markers også – og ikke altid kun Copics.
Jeg farvelægger oftest med Copics men har også fornylig investeret i Twin Markers – og vi vil selvfølgelig gerne lytte til jer, så denne gang har jeg farvelagt med Twin Markers (dem fra Bilka/Føtex/BR).

Twin Markers farvekombinationer:
(NB! For alle nisserne gælder, at der er farvekombier der går igen , f.eks. de røde huer. Denne står listet 1 gang men er den samme for alle 3 nisser)

NISSEN MED LYGTE
Rød hue: 2-220-193-205
Gråt skæg: CG4-CG2-CG1
Brune støvler: 99-93-7510-31
Lampe (gul): 31-102-33-120-38
Blå trøje: 638-66-9421
Hud: WG3-25-131

NISSE MED JULETRÆ:
Gyldent skæg: 31-134 (fra den STORE kasse – den fra den lille kasse har en helt anden farve!)-123-104
Blå trøje: 143-66-64
Grå støvler: CG6-CG4-CG2-CG1
Grønt træ: 50-46-2288-166

NISSE MED GAVER:
Skæg: WG5-WG3-WG1
Blå trøje: 638-66-9421

Jeg farvelægger altid mine motiver 2 gange for at få dybden frem i motiverne, og jeg farvelægger altid fra mørkeste farve mod den lyseste – men det er et temperamentspørgsmål, og du kan gøre, som du synes er lettest. Er man nybegynder, kan det være lettest at “mætte” papiret med den lyseste farve først og derefter gå mod de mørkere farver, men prøv dig frem og find din måde at farvelægge på ☺️

Sidst men ikke mindst og som jeg plejer at skrive: HUSK det skal være sjovt at farvelægge og ikke perfekt, så hav det sjovt med det og lad være med at ærge dig, hvis det ikke er gået helt som du planlagde – det er uden tvivl smukt som det er, og modtageren bliver garanteret både glad og imponeret!

Baggrunde:

Baggrundene på alle 3 tags/gavemærker er ret enkle og blot farvelagt med blending brushes med Distress Inks i forskellige nuancer af blå.
Stjernerne er en lille stencil fra Tim Holtz og træerne på de øvrige 2 tags har jeg haft i 100 år og kom vistnok med et engelsk magasin engang som ekstra gave – men brug hvad du har. Snefnug har jeg lavet med en hvid gelpen, hvor jeg bare har prikket snefnuggene på tilfældigt. Man kunne også dutte små limklatter på og drysse med glitter, hvis man vil have ekstra glimmer på.
Træer i baggrunden fungerer rigtig godt, hvis man bruger 2. generations stempel – dvs. at man først stempler 1. gang på et stykke kopipapir, sådan at det meste sværte sættes af der. Derefter stempler jeg som her på mit gavemærke, hvorved jeg får et svagere aftryk 2. gang jeg stempler (= 2. generations stempel), og motivet træder mere i baggrunden.

Tekst:

Teksterne på bagsiderne af tags’ene er fra samme stempelsæt (dog er “til og fra” fra et andet stempelsæt)

Nu er mine gavemærker klar til at blive sat på årets julegaver og skabe glæde hos modtagerne – både for gaven der følger med og for tags/gavemærker der er helt unikke og gerne gemmes som en ekstra lille hilsen.

Kreative julehilsner fra 
Tina @Tinabkchristiansen


Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *