KALENDERLÅGE 23: RENSDYR JUL 23, 2020 | KRISTINE FRIIS

I dag d. 23. december, åbner vi kalenderlåge 23.

Bag denne låge gemmer der sig et inspirations blogindlæg fra Kristine.

Husk, at hvis du har modtaget Love2stamp Club adventskalender 2020, kan du deltage i en konkurrence om et gavekort på 500,- i konkurrence-opslaget på vores Facebook hovedside “Love2stamp” og på Instagram. 

*Læs mere om konkurrencen i brochuren som du har fået med til din adventskalender.

Link til konkurrence: 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=431387551583487&id=112757563446489&fs=5&focus_composer=0&ref=page_internal

Love2stamp har i hele december måned en julekalender fuld af inspirations, vi åbner en ny kalenderlåge med inspiration hver dag. 


Rensdyr jul inspirations blogindlæg

Et helt enkelt kort med motiver fra stempel pakken Rensdyr jul oktober 2020. malet med copic tusser.

Motiver:

Jeg stempler først det søde rensdyret på Neenah og af sværte bruger jeg Memento tuxedo black. Mens jeg har mit stempel klar stempler jeg en masse rensdyr på et stykke alm. hvid karton, som jeg vil bruge til pynte stykker.

Jeg farvelægger mit rensdyr med copic, klipper ham ud med en lille Tim Holtz saks. Til sidst tegner jeg highlights med en Gelly Roll 08 pen.

Farvekombinationer:

Rensdyret: Krop. W5. W3. W2. W1 og W0 Kinder. R20 Gevir. E21 og E51. Næse. R69. R29 og R35. Plus lidt Glossy Accents. Vander og sko G28. G17 og G05. Stjerner. Y08. Y06 og Y02. Kugler. RV 69. R29 og R35. Gaven RV 69. R29 og R35 Bånd Y28. YR23 og Y15.

Tekst:

Teksten er fra samme pak som jeg har embosset til det har jeg brugt versamark ink og rød glitter embossing pulver.

SÅ skal det hele sættes sammen:

Jeg har skåret mit pynte ark ud dies fra Inside & outside stitched rectangles og det er nr. 1 og nr. 4 og nr. 7 (talt ude fra) og så har jeg skåret rød glitter karton med samme sæt og der har jeg brugt nr. 3 og nr 6 (igen talt ude fra) den største er skåret på en papir trimmer og så har jeg limet dem sammen skifte vis og sat det lille søde Rensdyr på med 3d puder og og så er korte færdig et hurtig men sødt kort.

Tak fordi du havde lyst til at kigge fordi krea kram Kristine Friis Andersen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *