LYKKEN ER STRIK OG HÆKLING OKTOBER 11, 2022 | CAMILLA ANDERSEN  

Inspirations blogindlæg med ”Lykken er strik og hækling”

Jeg er inde i en periode, hvor mine kort er meget enkle og farverige. Det gælder også for kortet i dag. Kortet er et kærligheds kort, til kæresten, ægtefællen eller måske brudeparret.

Motiver:

Da det er et kærligheds kort, har jeg valgt hjerte garnnøglet som mit motiv.

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple med på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Garn: 25-21

Banderole: 222-220

Jeg klipper hjertet ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg et stykke A6 akvarel papir, da jeg skal sværte med oxide.

Jeg dækker af med masking tape, så jeg får et felt midt på kortet. Her sværter jeg med Distress oxide kitsch famingo i bunden, og Distress oxide spun sugar i toppen, og blender dem sammen. Jeg bruger mine blending brushes til at blende med. Her efter tørrer jeg det med min heat gun.

Når oxiden er helt tør, børster jeg med min powder tool over hele fladen. Jeg ligger min stencil “Hearts” på, og med en lille blending brush, påføre jeg embossing lim på alle hjerterne. Stencilen tages forsigtigt af, og jeg drysser Wow embossing pulver “Vintage Romance” på. Det overskydene embossing pulver bankes let af, inden jeg varmer og smelter med min heat gun. Derefter piller jeg masking tapen af forsigtigt, imens embossingen stadig er lun. Går embossingen lidt i stykker i kanten, varmes det igen, og det bliver igen fint.

Tekster:

Jeg har valgt 2 små enkle tekster, som jeg stempler med Versafine Clair i sort. På hjertet stempler jeg “100%”, som kommer fra samme pakke. Nederst til højre på kortet, stempler jeg “kærlighed”. Det kommer fra pakken “Hjemmelavet”. Jeg syntes det er en meget smuk skrift, der passer godt til det romantiske look.

Kortet samles:

Hjertet limes på et stykke vellum, som er standset ud med inside/outside hjerte die ( nr 3 talt fra den mindste). Derefter sætter jeg det på kortet med 1 mm foam tape. Det placeres i venstre side, ovenpå det sværtet felt.

I højre side for oven , på det hvide stykke, sætter jeg 3 enamel dots i 3 størrelser. Jeg har valgt dem i en farve, der matcher den lyse oxide.

Kortet limes på en kortbase, og er nu klar.

Tak fordi du kiggede med.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: