PEACE & HARMONY SEPTEMBER 26, 2022 | CAMILLA ANDERSEN  

Inspirations blogindlæg med ”Peace & harmony”

Der er mange anledninger hvor det kendte folkevogns rugbrød, kan bruges på et kort. Der er ingen regler for farve valg, da det med sin historie, har haft mange farver, motiver og mønstre på lakken. Denne gang vil jeg vise et enkelt kort, i mange farver, hvor motivet bruges flere gange.

Motiver:

Jeg bruger Versafine Clair til at stemple med, på akvarel papir, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush og splatte med Distress spray stain.

Bilen stempler jeg lidt forskudt, 3 gange ned over mit A6 kort, så de kommer ind fra siden. Jeg farvelægger dem i hver deres farve, rød/grå med sart rosa tag, blå/hvid og grøn/grå.

Den blending teknik jeg har brugt, er våd i våd. Farverne er blendet ind i hinanden imens, at farven på papiret stadig er våd. Med runde bevægelser skubbes farverne sammen , og overgangen bliver på den måde blandet. Jeg går fra mørk til lys.

Zig farvekombinationer:

Krom: 91-99

Dæk: 10-902

Lygter: 55

Blinklys: 52

Rød bil: 22-20-23-905-97-99-74

Blå bil: 306-305-304-99-999

Grøn bil: 403-401-46-905-97-99

Baggrund:

Jeg stempler folkevogns rugbrødet på 3 stykker masking papir, klipper dem ud, og sætter dem på bilerne på kortet. Herefter splatter jeg med Distress spray stain i: faded jeans og tarnished brass. Det gør jeg ved, at putte et par dråber farve på en akryl klods, og med en tynd rund pendel svipser det ud på papiret. Jeg tørrer det meget grundigt med min heat gun. Kunne også have ladet det ligge og tørre til dagen efter. Det skal være helt tørt, da jeg med samme metode som før, vil splatte med hvid Copic maling. Er min spray stain ikke helt tør, vil den hvide Copic maling suge noget af farven.

Inden jeg sætter tekst på og samler kortet, lægger jeg kortet til tørre, indtil Copic malingen er helt tør.

Tekster:

Jeg har brugt en tekst fra stempel pakken “70’er slang”. Jeg har valgt en tekst, der kan passe til flere forskellige anledninger.

Jeg skærer to tekst bannere i forskellige størrelser. På den lille stempler jeg “Det er” og på den store ” kodylt”. Jeg stempler med Versafine Clair, da den giver et flot og tydeligt tryk. De to bannere sværter jeg på alle kanter, med Distress ink black soot.

Kortet samles:

Kortet limes på en A6 kort base. De 2 tekst bannere sættes på 1 mm foam tape, så de løftes en lille smule. Bannerne sætter jeg øverst til højre, ud for de to øverste biler. Og nu er kortet klar.

Tak fordi du kiggede med, jeg håber du blev inspireret.

Kreative hilsner fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste: