MAGGIES EFTERÅRSHILSEN NOVEMBER 5, 2020 | CAMILLA HILT

Maggies efterårshilsen inspirations blogindlæg

Mit første blog indlæg bliver med Love2stamps søde mascot Maggie. “Maggies efterårshilsen” er en stempel pakke der indeholder 2 stempler med Maggie og to tekster. Jeg har her valgt at vise lidt inspiration til det stempel, hvor hun er i en kæmpe bunke blade. Det motiv fik mig til at tænke på alt den leg der er med efterårets nedfaldne blade

Motiver:

Jeg stempler Maggie og bladbunken med Versafine Clair (sort) på akvarel papir. Jeg bruger min stamping boddy til at stemple med, da jeg med den kan stemple flere gange samme sted hvis det bliver nødvendigt. Efter at Maggie er stemplet, stempler jeg med de de forskellige løse blade. Jeg ved ikke hvor mange jeg skal bruge, så søger for at der er rigeligt.

Jeg stempler på akvarel papir med Versafine Clair, da jeg skal farvelægge med Zig Clean Color Real Brush.

Maggie og bladbunken farvelægges, plus en stor del af de løse blade. Jeg kan altid farvelægge flere blade, hvis jeg får brug for det. Jeg bruger min blender pen (nr. 999), til at blende farverne sammen på både Maggie og blad bunken

Farvekombinationer:

Maggie: 65-72-64

Bladbunken og de løse blade: 44-46-65-60-61-52-70

Jeg klipper det hele ud med min lille Tim Holtz saks, og sørger for at efterlade en lille hvid kant hele vejen rundt.

Baggrund:

Til baggrunden har jeg også brugt akvarel papir, det er skåret lidt mindre end en A6. Jeg har stemplet et tilfældigt mønster med et flot stort blad fra haven, som jeg har rengjorde med vand inden. Jeg duppede noget Distress oxide, i farven forest moss, på min glasplade. Derefter trykkede jeg bagsiden af bladet ned i oxiden. Med et fint lag farve på bladet, kunne jeg “stemple” med det på min baggrund. Jeg fyldte hele baggrunden med bladets fine struktur.

Tekster:

Til at indramme teksten, skar jeg en bred strimmel hvidt karton. I enden klippede jeg et hak, så det blev til et banner.

Jeg stemplede “Efterårs hilsen” på mit banner med Versafine Clair i sort.

Kortet samles:

Jeg vil gerne have lidt liv i mit kort, så man får en fornemmelse af at Maggie leger i bladene. Derfor vælger jeg at løfte Maggie lidt fra baggrunden, ved at bruge 3D puder. Foam tape kan også bruges, begge dele findes i webshoppen. De løse blade bliver ligeledes løftet med 3D puder, og sat rundt om Maggie. Jeg sætter dem så man får en fornemmelse af, at de svæver ned, efter at de blevet kastet op i luften.

Mit tekst banner bliver sat på med dobbeltklæbende tape.

Jeg vælger noget brunt karton, som jeg sætter bag på kortet, så det giver en lille brun kant. Den brune kant gør Maggie og bladende mere tydelig.

Min kort base bliver i kvist karton( i A6), det matcher fint til de brune efterårs farver i kortet. Kortet sættes på kort basen med dobbelt klæbende tape.

Kreative hilsener fra Camilla @hilt_hobby

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *