COFFEE AUGUST 31, 2020 | ANNA OLIVERA

Coffee inspirations blogindlæg

Hej med jer! 😊 Jeg håber I har haft en dejlig weekend, det har jeg.

Jeg har fået lavet et blogindlæg til jer, hvor jeg igen viser inspiration til stempel pakken med de mange kaffe tekster på dansk.

Som skrevet tidligere kom ideen til mig, da jeg begyndte at reflektere over hvad der mangler på det danske marked, og her synes jeg der manglede nogle kaffe tekster på dansk, da man ofte ser dem på engelsk. Derudover kunne det være lækkert med danske tekster til de kære kaffe drikkende dyr fra The Rabbit Hole Designs.

Motiver:

Jeg bruger først min die jeg har, som er et krus (kan købes på webshoppen og er fra sara Signature). Så stempler jeg motivet med den søde kaffe drikkende hund og de små hjerter fra The Rabbit Hole Designs på selve kruset.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger hunden og hjerterne med COPICS, derefter tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

HUND: E17 (SKETCH) – E15 – E13 (SKETCH), HJERTER: R39 (SKETCH) – R29 – R17, TOPPEN AF KRUSET: N8 (SKETCH) – N5 (SKETCH), KRUSET: E23 (SKETCH) – E55 (SKETCH)

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die.

Derefter tager jeg Love2stamp “Coffee” Layered stencil og ligger første stencil lag henover kartonet.

Jeg udvælger en Distress Oxides farve, som jeg synes passer til kaffebønner, så jeg vælger “Walnut Stain”.

Jeg sværter med en af mine mindste Blending Brushes fra min Blending Brushes pakke med 10 forskellige størrelser i, så jeg nemt kan sværte i de små kaffebønne huller i stencil. Børsterne kan købes her på webshoppen.

Når jeg har sværtet færdigt, tager jeg 2. Lag stencil henover og nu ligger jeg så Transfer Gel DUO henover (dette er gel som kan bruges til foil uden brug af varme, men ved brug af kun en standsemaskine som feks. Big Shot eller Gemini). Når jeg har lagt et lag gel på, lader jeg projektet tørre i ca. 4-5 timer, det skal tørre helt klart op.

Efter ca. 5 timer udvælger jeg en foil, som jeg ligger henover baggrunden og min gel jeg har lagt på. Jeg har valgt folien “Opal”. Derefter kører jeg den igennem min standsemaskine 2-3 gange sammen med et ekstra stykke karton, for at være mere sikker på, at resultatet bliver fint.

Når det er gjort, piller jeg resten af folien forsigtigt af baggrunden og kan nu se resultatet. Jeg elsker Layered stencils og har valgt at designe flere af disse, da jeg synes man har mange flere muligheder og man kan skabe flere detaljer. Derudover har vi Love2stamp de første i Danmark, som har lavet sådanne stencils og det er vi selvfølgelig glade for, da vi syntes at det manglede.

Tekster:

Jeg udvælger teksten “Kaffe er et knus i et krus” fra “Coffee” stempel pakken, som indeholder en masse kaffe tekster og stempler teksten på selve kruset.

Til bagsiden af kortet bruger jeg en af stemplerne fra “Handmade” stempel pakken.

Jeg bruger her VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til kruset bruger jeg 3D-puder, så kruset kommer i fokus og syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Designteam @Aocreativity

I må have en god mandag 😊

Kreative hilsner fra @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *