IT’S SPOOKY! OKTOBER 25, 2020 | ANNA OLIVERA

It’s spooky! inspirations blogindlæg

Det er meget snart Halloween og derfor er der en del inspiration til denne højtid.

I dag vil jeg vise inspiration til “it’s spooky!” stempel pakken med den søde kat og ugle 😃

Motiver:

Jeg stempler motivet med katten og uglen på grenen først.

Jeg stempler på Neenah karton i hvid, og jeg bruger min stampingpad og Memento sværte i sort til at stemple med.

Jeg farvelægger motiverne med COPICS, klipper dem ud med en Tim Holtz saks eller bruger min Brother Scan’N Cut maskine. Til sidst tegner jeg highlights med en gel pen.

Farvekombinationer:

KAT: E29 – E27 (SKETCH) – E39 (SKETCH), KATTENS HAT: BV08 – BV17 – FV2 – YR23 – Y15 – Y11, KATTENS ØRER/NÆSE/POTER: R20 – R00, UGLE: C6 (SKETCH) – C4 (SKETCH) – C2, UGLENS HAT: RV02 – RV10 – RV00, GREN: E27 (SKETCH) – E17 (SKETCH) – E23 (SKETCH)

Baggrund:

Til baggrunden bruger jeg Neenah karton i hvid, som jeg standser ud i et rektangel med en die. Jeg bruger “Splat” stencil fra webshoppen og sværter med Distress Oxides farverne Worn Lipstick, Spun Sugar og Tattered Rose. Når jeg er færdig med at sværte, tager jeg lidt akrylmaling i guld og blander med vand, som jeg så laver lidt splat med på det jeg har sværtet, jeg bruger her en pensel.

Jeg sværter med mine Blending Brushes, som også kan købes her på webshoppen.

Tekster:

Jeg vælger teksten “You´re so awesome it´s spooky!” fra stempel pakken.

Jeg stempler teskten på selve baggrunden, som jeg har fået lavet og jeg bruger VersaFine Clair i sort.

Jeg bruger enten min akrylklods i rund udgave eller min stamping pad.

Kortet samles:

Jeg skal nu samle mit kort, og derfor finder jeg dobbeltklæbende tape eller 3D foam tape til baggrunden, til motiverne bruger jeg næsten altid 3D-puder, så motiverne syner af mere. Jeg vælger en kortbase, og her er det en A6, som passer til min baggrund.

Jeg synes selv kortet her er blevet enkelt men fint.
Det er ikke så Halloween agtig som det kunne have været, men det gør alligevel lidt.
Tak fordi I følger med 😊

Kreative hilsner fra Anna @Aocreativity

Materialeliste:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *